divendres, 12 de novembre del 2010

Pre-Etapa Disabte 13 de Novembre

Demà un nou cap de setmana i com els últims 2, vol dir una nova sortideta en bici per Collserola.

Dic sortideta perquè com a Rookies que som (de moment), farem algo asequible per a tothom sense cap altre pretensió que no sigui acabar-la patint el menys possible, tant en l'aspecte físic com tècnic.

El punt de partida serà el Pla de les Maduixes ubicat a la Carretera de les Aigües arribant des de l'Avinguda del Tibidabo. Un cop deixem el cotxe, descarreguem bicis... (algun dia faré un comentari respecte al tema logístic de les sortides), iniciarem l'excursió.

"Tot el que puja, baixa. I tot el que és vol baixar, s'ha de pujar". Aquesta llei tan simple agafa especial importància en aquest món quan t'estàs divertint en alguna baixada i de sobte penses que després s'haurà de pujar... TOT!!! O bé quan vols fer alguna baixada i primer toca pujar.

Doncs precisament així pretenem començar pujant direcció al Tibidabo per arribar a l'Arrabassada i dirigir-nos cap a la Font Groga. D'allà baixar la "Trialera dels Pitufos" (Molt recomenable per la seva senzillessa i perquè és espectacular) fins l'Hermita de Sant Medir.

D'allà tornarem a pujar fins la Font Groga i després torna cap al cotxe passant per la "Trialera Sintrach" per despedir-nos.

Etapa curta de distància i durada, que no passarà dels 15km. 

Ideal per Rookies

P.D. Intentarem documentar gràficament el recorregut i penjar-lo.



1 comentari:

  1. No pensava que per Collserola es poguessin fer tantes coses.
    Quan estigui preparada m'agradaria veure aquests magnifics racons!

    ResponElimina