dimarts, 24 de maig del 2011

22/05/11 - Assalt a Montserrat

Hola a tots,

 Després de la primera sortida oficial del 2x2 BTT GRUP en la participació de la Cabrilenca 2011, ara seguim amb les sortides com sempre, però amb un nou objetiu: La 2ª Pedalada Borregos a Cardedeu. Ja estem inscrits a la que serà la segona sortida oficial.

Ja aniré escrivint més info al respecte, de moment comento la crònica de la sortida d'ahir que va servir d'entrenament per aquest nou repte: L'Assalt a Montserrat!!!

Crónica: Aquest cop va ser en disabte quan va tornar a sonar el despertador abans de les 7:00 del matí (¡¡¡¿Estamos Locos?!!!) i va començar el ritual previ abans d'una sortida. Esmorzar, preparar material, la bici... Aquest cop em vaig tribar la sorpresa que tenia la roda punxada i no s'havia desinflat fins al arribar a casa. Per tant, abans de començar va tocar fer una mica de mecànic. 

Vam carregar el cotxe i direcció Monistrol de Montserrat. Aquest cop el departament de I+Dva fer bé les seves funcions i vam trobar la ruta a la primera.

 La ruta va ser diferent al que fem normalment ja que era bàsicament arribar al Monestir i baixar. Al principi amb moltes ganes vam iniciar l'ascens tot per pista força ample que anava pujant constantment, però alhora era accesible ja que només vam trobar un parell de parets que van fer forçar la màquina (un servidor va baixar-se en una ja que la roda del davant s'aixecava una mica massa...).


Aquí encarra quedava força camí, i semblava molt i molt lluny!!!



Després de la part més divertida de la pujada vam arribar a una urbanització al costat de la carretera d'asfalt que arriba fins al Monestir per seguir el nostre camí.

Realment sempre hem intentat en la mesura del possible evitar l'asfalt el màxim possible, però aquest cop era impossible i com l'objectiu valia la pena no va importar. Ara, a llarg de la pujada per la carretera ens van avançar alguns ciclistes "ruteros" i un altre grup de BTTs només. Destacar el que costa realment moure's amb una MTB per asfalt. No sé si també influia la calor que feia, però intentar agafar una mica de ritme es feia impossible.

Per tant, armats de paciència finalment i només amb una breu parada durant la carretera vam assolir l'objectiu.


I després la parada obligada al Monestir, que no se'ns va oblidar...



Assalt a Montserrat superat, bon entrenament que ens ha preparat una mica més pel següent objectiu.

Us deixo la ruta registrada amb el GPS

http://connect.garmin.com/activity/86960100?sms_ss=gmail&at_xt=4dd94afe8d1f730c%2C0

I una última foto de la baixada


Salut a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada