dimarts, 31 de maig del 2011

28/05/11 - 1r atac al Montseny - RIELLS-SANTA FE

Hola a tots!!!

Després de l'ascens a Montserrat, el departament d'I+D del 2x2 BTT Grup ho tenia una mica complicat per mantenir el nivell, i començo comentant això perquè es va superar i faig un reconeixement públic. I si no, ho podreu anar veient a les fotos de la crònica i comenteu vosaltres mateixos.

Com que disabte a la nit hi havia molta feina (concetració en la gran final), diumenge no estariem per matinar i la sortida de la setmana havia de ser en disabte. Un altre cop matinar i direcció amb el cotxe fins al Montseny.

Val a dir que no hi vaig gaire cap aquella zona, i el primer que em va sorprendre va ser la gran dferència de clima, vegetació i paisatje en general. A més, aquest anava canviant a mesura que guanyàvem alçada.






Després de descarregar les bicis i acabar d'ajustar-les (inflar rodes, ajustar l'alcáda del sillin...), vam iniciar el trajecte en direcció a Santa Fe.

La pujada val a dir que va ser llargíssima, però treient 3 o 4 rampes, era molt asequible físicament parlant. Destacar que tècnicament hi havia moments complicats per les pedres, però sobretot per la sorra que a un servidor el va fer caure tant pujant com baixant. Però el paisatje valia la pena.





Al final quan ja estàvem una mica saturats de pujar vam començar a trobar una mica de civilització, cosa que significava que a havíem arribat a Sant Fe.



I ens tocava l'última sorpresa del departament d'I+D, la visita a l'Embassament de Santa Fe.




Paisatje fantàstic i una sortida molt recomenable i força asequible. A més, el millor de tot és que després de casi 2 horetes d'anar pujant, tot el que puja ha de baixar....




I estar-se més de 30 min baixant fins acabar cansat de baixar tornant a gaudir de les magnífiques zones, però ara amb l'adrenalina de la baixada no té preu.

Fins tornar a arribar a Riells al cotxe per tornar a la realitat de la ciutat i haver d'esperar una altra setmaneta per sortir a rodar una mica.



I fins aquí el primer atac al Montseny, esperem tornar a atacar per altres fronts.

Resum sortida:

857 m. de desnivell positiu
1,242 Calories

Ruta: 

Salut a tots!!!


2 comentaris:

  1. Esteu fets unes maquines equip 2x2BTT !!
    Un dia m'apunto amb vosaltres i així treuré la pols a la meva super orbea!

    Quin és el proper destí?

    ResponElimina
  2. No tenim noticies de la ultima sortida???

    ResponElimina