diumenge, 28 d’agost del 2011

28/08/11 - S'acaba l'estiu... comença una nova temporada!!!

Hola a tots!!!

Ja fa més d'un mes que no escrivia i es que amb l'estiu de per mig i amb la recuperació de l'últim repte NO HAY DOLOR ha passat el temps molt ràpid.

Tot i que l'agost encara no hagi acabat, les vacances per la majoria si, i per tant és hora de tornar al cole (feina/estudis) i per descomptat, hora de fer molt d'esport aprofitant la baixada de la calor.

Per la meva part aquestes 4 setmanes d'agost he intentat baixar el ritme el menys possible i seguir agafant la bici i les bambes.  En total he sumat: 53kms de running amb casi 6 horetes i casi 200kms de MTB en més de 13 hores. 

El millor de tot ha estat que sempre he estat ben acompanyat tant en el running com amb la MTB per lluitar contra la calor.


El proper projecte serà la Cursa de la Mercè el 18 de setembre.


I vosaltres, què heu fet de bo??? I el més important, quins plans teniu???


Deixeu els vostres comentaris!!!


Salut a tots!!!


P.D. Aquesta setma cumpliré la promesa de l'anterior entrada i aniré penjant l'entrenament que vaig fer per preparar el Triatló de la Vila



1 comentari:

  1. Hola,

    la tornada de vacances SEMPRE es dura, pero aquest any, ES EL MEU ANY (com l'Alicia ens va dir) !!!!
    Ja per començar sóc CHICA METROPOLITAN! El primer pas ja l'he fet, ara toca anar-hi! Lo més important és que tindré el millor personal training a la meva disposició!!!

    El gran repte és posar-me en forma i poder fer la Cursa de la Mercè sense problemes!!!

    Una abraçada!!!

    ResponElimina