dimarts, 21 de desembre del 2010

Sortida per sorpresa - 19/12/2010

Doncs bé, ja arribat l'hivern i entrem en el gran Món de les excuses: fa fred, plou, està núvol, fa fred... es que, es que, es que... I es que qualseovl motiu és prou bo com per quedar-se a casa i no sortir.

Però davant l'adversitat, vam sortir 2 valents amb l'únic objectiu de tornar a fer memoria per tal de no haver de possar "rodetes" a la bici després de l'hivern.

Com a innovació, vam decidir fer ús dels FGC i per 1,40€ el bitllet (una mica "a robar carteras") vam comprar els bitllets i vam poder pujar fins la mateixa Cta. de les Aigües. 

NOTA: Per arribar-hi s'han d'agafar els FGC que vam direcció St. Cugat, NO TIBIDABO, fins a la parada "Peu del Funicular" i d'allà agafar el funicular fins la primera parada que és la Cta. de les Aigües. El mateix bitllet dels FGC serveix també pel funicular.


Un cop a la bici vam anar direcció Esplugues fins al final de la Carretera. Hi ha un encreuament i vam trencar cap a la dreta i just després vam agafar un desviament que inicia una puajdeta fins a l'antena gran que es veu. La pujada és asequible i va molt bé per escalfar les cames. Després la baixada va ser divertida, tot i que en tres ocasions vaig veurem obligat a baixar de la bici perquè no ho veia molt clar. En el primer intent de baixar de la bici inevitablement en vaig anar a terra, però sense conseqüències. Això passa sobretot quans als rookies se'ns acumula la feina...


Baixada divertida i posteriorment vam fer tota la Cta de les Aigües fins al Tibidabo garebé per fer la pujada que et deixa La Rabassada. Pujar fins adalt i baixar a recollir a l'altre crack que li faltava una mica. Després d'escoltar tot d'excuses (sortida de cadena, que no havia entrat la marxa i m'ha trencat el ritme...) vam baixar i vam agafar un desviament per acabar fent una baixada molt divertida, molt asequible i sobretot, molt recomenable per als juniors. Excepte al final de tota la baixada no vaig baixar de la bici. I va ser molt divertida.


Per arribar-hi, és molt senzill. La pujada al TIBIDABO al cap d'uns 400m. aprox. es pot seguir recte o be, girar cap a la dreta i seguir pujant fins al Mirador de La Rabassada. Un cop girant s'ha de pujar una mica i arribar a una corba de dreta. Just abans de la corba està l'inici d'aquesta baixada. 


Finalment vam baixar per la Carretera que arriba a la Ronda, just a sobre de la Salle Bonanova, i d'allà per Muntaner vam anar cap a casa.


Resum: Al voltant de 25km., 2 baixades asequibles i divertides i només 2 pujades. 

Salut!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada